Termékeink

Vegyes apríték

Változó összetételű apríték, a felhasznált alapanyagtól függően tartalmazhat akácot, kőrist, bodzát, egyéb kemény- és puhafákat. Talajtakarásos növénytermesztésben mulcsozásra kiválóan alkalmas, ugyanakkor vegyes tüzelésű kályhákban, kazánokban kb. 50%-os arányban (hasábfa mellett), aprítéktüzelés esetén teljes egészében fűtőanyagként hasznosítható.
Ára: 6000 Ft/m3
Szállítását nagyméretű bigbag zsákokban 160 Ft/km áron tudjuk biztosítani.

Fenyő- és tujaapríték

Reménytelenül sáros udvarokba, különösen kutyásoknak ajánljuk ezt a típusú aprítékot, olyan helyekre, ahol a fűnek esélye sincs kinőni. Nagyon hasznos tud lenni ki-bejáró kutyák esetében a házba behordott sár csökkentésével. Persze le is lehet betonozni az udvart, de ez szebb, környezetbarát, és jobb az illata. További nagy előnye, hogy nem egy végleges, megváltoztathatatlan megoldás, az apríték bármikor összeszedhető. A terítés vastagságától és a kutyaforgalomtól függően egy idő után pótolni kell. Nem csak zöld részeket, hanem faanyagot is tartalmaz, tartós taposás esetén a fás részek maradnak meg. A kutyatartáson kívül kertészeti célra is jól hasznosítható.

Ára: 3200 Ft/m3

Szállítását nagyméretű bigbag zsákokban 160 Ft/km áron tudjuk biztosítani.

Körbálás réti széna

Légáteresztő, de vízlepergető ponyva alatt tárolt, kiváló minőségű széna eladó. Kétféle bálaméretünk van: 125*120-as hálós 8000 forint, a 120*130-as szintén hálós 10000 forint. A bálák magasított raklapokon állnak, így nedvesség sehonnan nem éri őket. A szállításban tudunk segíteni 160 ft/km áron. Egyszerre 8 bálát tudunk szállítani. Összesen 50 bálánk van még.