A falka kétlábú tagjai

Picture

Iván

Közgazdász, szakács, siklóernyős pilóta, búvároktató, alpin favágó, házigazda, világutazó.
Budapesti életét és vállalkozói múltját hagyta maga mögött a tanyáért, amit azóta is élete egyik legjobb döntésének tart.
Érdekli a tájépítészet, a természetes anyagok használata, a környezetkímélő megoldások. Fontosnak tartja a helyi közösség építését és támogatását. Imád repülni, búvárkodni, fára mászni és a lovak nyakát átölelni.

Csilla

Agrár-közgazdász, főiskolai tanár, fajtamentő, telivérimádó, családanya, háziasszony.
Vidéken nőtt fel, amit egy hosszabb városi életszakasz követett, de az első komolyabb kísértés visszarántotta a természeti közegbe.
Érdekli az állatok kommunikációja, legyen szó kutyákról, lovakról, vagy akár kecskékről. Fontosnak tartja, hogy a családjában mindenki mosolyogjon. Szabadidejében vagy a nyeregben, vagy a zongora előtt ül.

Kamilla

Vidám hercegnőnk, aki imád minden állatot, nagyszerűen szót ért az összes falkataggal. Egyre jobban lovagol, érdekli a szabadidomítás, amit rendszeresen a csacsin gyakorol. Ha bent kell elfoglalnia magát valamivel, akkor az olvasás és a zongora jöhet szóba.

Bozsu

Legifjabb családtagunk, jövőbeni farmtulajdonos, menedzser, lovászlegény. Imád az állatok körül tenni-venni, etetni, itatni, Apával traktorozni. Érdekli minden, ami gurul, beleértve a görkorcsolyát is. Szereti a küzdősportokat.